14 Mai 2018Sursa: BP-IPJ Argeş

Buletin de presa 14 mai 2018

Sancţiuni aplicate de poliţiştii rutieri

 

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto asupra riscurilor la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii rutieri au aplicat 126 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 45.000 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 12 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

 

  •  

 

 

Conduceau sub influența băuturilor alcoolice

 

 

În ziua de 13 mai a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş l-au depistat pe U.I.,  de 28 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe D.N.73, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

 

  •  

 

 

În noaptea de 13 spre 14 mai a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe C.I., de 29 de ani, din comuna Vultureşti, judeţul Argeş, care a condus un autoturism pe strada Calea Bucureşti, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

 

  •  

 

 

Conducea fără drept

 

 

În ziua de 13 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, l-au depistat pe O. Florin, de 18 ani, din comuna Mihăești, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.73, pe raza comunei Țițești, fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

 

  •