14 Iulie 2017Sursa: BP-IPJ Argeş

Buletin de presa 14 iulie 2017

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

 

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 150 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 36.560 de lei și au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de circulaţie 22 permise de conducere și au fost retrase 4 de certificate de înmatriculare.

 

  •  

 

 

Conduceau fără drept

 

 

Polițiștii Biroului Rutier Pitești l-au depistat pe C.I., de 24 de ani, din comuna Topana, județul Olt, care conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

Cu ocazia controlului în trafic bărbatul a prezentat un permis de conducere fals.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.  320, 323 şi 335 din Codul Penal.

 

  •  

 

 

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Albeștii de Argeș l-au depistat pe P.C.O., de 46 de ani, din municipiul Pitești, care conducea un autoturism pe DJ 703H, pe raza comunei Valea Danului, având permisul de conducere reținut.

În cauză s-a întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

 

  •  

 

 

Conducea sub influența băuturilor alcoolice

 

 

Poliţiştii Biroului Rutier Piteşti l-au depistat pe P.M., de 37 de ani, din municipiul Pitești, care conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 337 din Codul Penal.  

 

  •